Hej, tyvärr är kursen nu fullbokad!

Vi är väldigt glada att det fanns ett sådant intresse för meditation i Aspudden - det känns lovande!

Vi kommer anordna en kurs även i november- anmäl dig till nyhetsbrevet nedan eller titta in här om du vill ha uppdateringar om detta.


Grundkurs Mindfulness Start tisdag 4/10 kl 17:30

En praktisk kurs med mycket träning och vi kommer att utforska andningen, kroppsensationer, känslor och tankar. Mindfulness innehåller inget religiöst inslag även om det har buddhistiska rötter. Inga förkunskaper krävs!

Kursen utgår från Tara Brachs och Jack Kornfield tvååriga meditations-lärarprogram som jag just nu avslutar. Mer info om utbildningen finns här. Varje tillfälle innehåller en del teori, en del meditation och tid att ställa frågor och diskutera.

Fokus för det fyra träffarna är:

  1. Introduktion till Mindfulness

  2. Mindfulness av tankar och känslor

  3. Att vara med livets med- och motgångar

  4. Mindfulness i vardagen

Min önskan är att vi kan skapa en trygg plats där alla kan känna sig välkomna!

Tid
Klockan 17:30-18:30 på tisdagar. Datum: 4/10, 11/10, 18/10 och 25/10.

Kursavgift
Kostnaden är 300 kr för fyra tillfällen. 50 kr betalas vid anmälan och resterande om allt känns bra efter första tillfället. Bankkonto finns i nästa steg.

Plats
Adressen är Allan Edwalls Gata 3, Hägersten. Första dörren till höger. T-bana Örnsberg. Porttelefon sök på "Lindsten E" eller ring 0704 22 88 55.

Övrigt
Det bjuds på te och fika efter övningarna för dem som vill. Det kommer finnas möjlighet att sitta på meditationskudde eller stol.