Grundkurs Mindfulness ❅ Start tisdag 1/11 kl 17:30

Kursen är nu fullbokad - det finns en väntelista att anmäla sig till nedan om någon avbokar!

En praktisk kurs som ger en grundläggande introduktion till Mindfulness meditation. Vi utforskar andningen, kroppsensationer, känslor och tankar och tränar oss i att ta med meditationen ut i livet. Mindfulness innehåller inget religiöst inslag även om det har buddhistiska rötter. Inga förkunskaper krävs!

Kursen utgår från Tara Brachs och Jack Kornfield tvååriga meditations-lärarprogram som jag just nu avslutar. Mer info om utbildningen finns här. Varje tillfälle innehåller en del teori, en del meditation och tid att ställa frågor och diskutera.

Fokus för det fyra träffarna är:

  1. Introduktion till Mindfulness

  2. Mindfulness av tankar och känslor

  3. Att vara med livets med- och motgångar

  4. Mindfulness i vardagen

Min önskan är att vi kan skapa en trygg plats där alla kan känna sig välkomna!

Tid
Klockan 17:30-18:30 på tisdagar. Datum: 1/11, 8/11, 15/11 och 22/11.

Kursavgift
Kostnaden är 300 kr för fyra tillfällen. 50 kr i anmälningsavgift och resterande om du vill fortsätta efter första gången.

Plats
Vi har tyvärr förlorat vår lokal men kör istället hemifrån mig tills vidare vilket har fungerat toppenbra. Adressen är Allan Edwalls Gata 1, Hägersten. T-bana Örnsberg. Porttelefon sök på "Lindsten E" eller ring 0704 22 88 55.

Övrigt
Det bjuds på te och fika efter övningarna för dem som vill. Det kommer finnas möjlighet att sitta på meditationskudde eller stol.

Bokning
Boka genom att betala 50 kr via länken nedan eller Swisha 50 kr till 076-123 92 07. Har du frågor eller vill lösa det på plats så är det bara att höra av dig till samma nummer!